Aritz - Dog - 11pets: Adopt

Hola, mi nombre es

Aritz

Raza

mestis

Tamaño

Medio

Edad

11m 9d

En refugio desde

09-09-2022

Color

atigrat

País

Spain

Municipio

Caldes de Montbui

Número de registro

2096


Descripción

Aritz, un espectacle de gos nascut al 2022.
Aquest tigretón va entrar a la prote junt amb la seva mare, els dos en unes condicions físiqies deplorables. Descuidats, desnodrits, deshidratats i amb una falta de sociabilització important. A día d'avui l'Aritz ja no es ni la ombra del que era al arribar, està acabant de crèixer sà, fort i ens està ensenyant que es un gos increíblement bo.
Ell conviu amb varis gossos, mascles i femelles, i l'han ajudat moltíssim a confiar en nosaltres. Al principi es mostrava molt insegur, no se'ns volia ni apropar, però amb paciència i dedicació ara quan ens veu, ve a la carrera i ens dona joc per cridar la nostra atenció.
És cert que per l'Aritz sería més que ideal tenir un altre company o companya caní que el segueixi ajudant a obrir-se al món i confiar.
A día d'avui passeja bé amb la corretja, alguna que altra vegada encara s'espanta una mica durant el passeig quan hi ha un soroll fort, un tractor... però tot això també ho està superant molt i molt ràpid.
No dubteu en conèixer i donar-li una oportunitat a aquesta preciositat que tant s'està treballant el ser un gos 10, sociable, carinyós, bo, juganer... un company de vida ideal.
El seu estat de salut es bo, amb les vacunes al dia i negatiu a enfermetats.


Mi casa temporal:
Números de teléfono

¿Quieres ayudar?

Adoptame

Paquetes de adopción

No hay paquetes de adopción disponibles para esta mascota

Cronología

No hay publicaciones nuevas disponibles para esta mascota