COLOMA

¡Hola! Mi nombre es

COLOMA

Criar
Europea
Tamaño
Medio
Edad
3y 9m 8d
En refugio desde
11-10-2022
Color
Carei
País
Spain
Ubicación
REFUGI CAL PILE
Número de registro
40466

Descripción
CATALÀ:
La Coloma va arribar en un estat greu, semblava una espècie d'intoxicació i, després de diversos dies ingressada, ha millorat molt, però presenta símptomes neurològics. Estem pendents de realitzar una ressonància magnètica i anàlisi de líquid cefalorraquidi per a descartar causes infeccioses i, sobretot, per a saber què li passa. És una gata molt bona per a la qual necessitem una casa d'acollida terapèutica o, millor, una adopció. Per a més informació, premeu el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Coloma llegó en un estado grave, parecía una especie de intoxicación y, después de varios días ingresada, ha mejorado mucho, pero presenta síntomas neurológicos. Estamos pendientes de realizar una resonancia magnética y análisis de líquido cefalorraquídeo para descartar causas infecciones y, sobre todo, para saber qué le pasa. Es una gata muy buena para la que necesitamos una casa de acogida terapéutica o, mejor, una adopción. Para más información, apretad el botón ADOPTAME que tenéis en verde al final de esta descripción.
¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!

Números telefónicos

¿Quiero ayudar?
¡Adoptarme!

No hay paquetes de adopción disponibles para esta mascota

No hay publicaciones en la línea de tiempo disponibles para esta mascota