ARGENT - Cat - 11pets: Adopt

Hola, mi nombre es

ARGENT

Raza

Europea

Tamaño

Medio

Edad

2y 2m 10d

En refugio desde

22-06-2022

Color

Atigrat

País

Spain

Localización

REFUGI CAL PILE

Número de registro

40021


Descripción

CATALÀ:
L'Argent és una gateta molt bona i molt carinyosa, però ho està passant fatal perquè no tolera viure rodejada de tants gats. És una gateta tranquil·la i bona que només necessita una família que se l'estimi i la cuidi. Si voleu conèixer a la princesa Argent, podeu preguntar per ella prement l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Argent es una gatita muy buena y muy cariñosa, pero lo está pasando fatal porque no tolera vivir rodeada de tantos gatos. Es una gatita tranquila y buena que tan solo necesita una familia que la quiera y la cuide. Si queréis conocer a la princesa Argent, podéis preguntar por ella pulsando el enlace de adopción que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Números de teléfono

¿Quieres ayudar?

Adoptame

Paquetes de adopción

No hay paquetes de adopción disponibles para esta mascota

Cronología

No hay publicaciones nuevas disponibles para esta mascota