GRUFI - Cat - 11pets: Adopt

Hola, mi nombre es

GRUFI

Raza

Europea

Tamaño

Medio

Edad

2y 2m 15d

En refugio desde

10-06-2022

Color

Blanc-Atigrat

País

Spain

Localización

CAADMATARÓ

Número de registro

39960


Descripción

CATALÀ:
En Grufi és un gatet tranquil i bo: es deixa acaronar i agraeix les carícies, però també té el seu límit, no és d'aquells gats que els hi agrada que els estiguis tocant a totes hores; quan en té prou, marxa del teu costat. Als altres gats de la gatera els tolera, però no li agrada que se li acostin. Busquem pel Grufi una família de tarannà tranquil que el vulgui estimar molt, millor sense més gats o gats que també siguin independents. Si li voleu donar una oportunitat al bo del Grufi, podeu preguntar per ell prement l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Grufi es un gatito tranquilo y bueno: se deja mimar y agradece las caricias, pero también tiene su límite; no es de aquellos gatos a los que les gusta que les toques a todas horas; cuando ya tiene suficiente, se marcha de tu lado. A los demás gatos de la gatera los tolera, pero no le gusta que se le acerquen. Buscamos para Grufi una familia de talante tranquilo que lo quiera mucho, mejor sin más gatos o gatos que también sean independientes. Si le queréis dar una oportunidad al bueno de Grufi, podéis preguntar por él pulsando el enlace de adopción que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Números de teléfono

¿Quieres ayudar?

Adoptame

Paquetes de adopción

No hay paquetes de adopción disponibles para esta mascota

Cronología

No hay publicaciones nuevas disponibles para esta mascota