TIKA

¡Hola! Mi nombre es

TIKA

Criar
Border Collie
Tamaño
Medio
Edad
2y 6m 19d
En refugio desde
7-6-2022
Color
Blanc-Negre
País
Spain
Ubicación
REFUGI CAL PILE
Número de registro
39939

Descripción
CATALÀ:
👉ATENCIÓ: LA TIKA ÉS SORDA. Molta gent pregunta per ella, i al saber de la seva limitació es fan enrere. Possiblement, aquest va ser el motiu del seu abandonament. Fora d'això la Tika és una gossa molt dolça, i des de la protectora us donarem les pautes per poder conviure sense problemes. Si voleu adoptar a una gosseta molt guapa i dolça, i fer de la seva limitació una virtut, podeu preguntar per la princesa Tika prement l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
👉ATENCIÓN: TIKA ES SORDA. Mucha gente pregunta por ella, y al saber de su limitación se echan atrás. Posiblemente este fue el motivo de su abandono. Por lo demásTika es una perra muy dulce, y desde la protectora os daremos las pautas necesarias para poder convivir sin problemas. Si queréis adoptar a una perrita muy guapa y dulce, y hacer de su limitación una virtud, podéis preguntar por la princesa Tika pulsando el enlace de adopción que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!

Números telefónicos

¿Quiero ayudar?
¡Adoptarme!

No hay medios disponibles para esta mascota

No hay paquetes de adopción disponibles para esta mascota

No hay publicaciones en la línea de tiempo disponibles para esta mascota