MARCELA - Cat - 11pets: Adopt

Hola, mi nombre es

MARCELA

Raza

Europea

Tamaño

Medio

Edad

2y 7m 28d

En refugio desde

02-06-2022

Color

Atigrat-Blanc

País

Spain

Localización

CAADMATARÓ

Número de registro

39927


Descripción

CATALÀ:
La Marcela és una gata activa i simpàtica: sempre està buscant a les seves cuidadores buscant i fent "mimos", però és d'aquelles gatetes que quan ja té prou carícies, t'ho fa saber. La princesa Marcela ens va arribar amb un problema congènit a les potes del darrere, que fa que tingui un caminar molt peculiar, però no té dolor i fa una vida totalment normal. Busquem per la Marcela una família que tingui ganes de tenir una gateta carinyosa sense excessos i amb la simpatia pròpia dels gats. Podeu preguntar per ella prement l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Marcela es una gata activa y simpática: siempre está persiguiendo a sus cuidadoras buscando y dando "mimos", pero es de aquellas gatitas que cuando ya tiene suficientes caricias, te lo hace saber. La princesa Marcela nos llegó con un problema congénito en las patas traseras, que le produce una manera de caminar muy peculiar, pero no tiene dolor y hace vida totalmente normal. Buscamos para Marcela una familia que tenga ganas de tener una gatita cariñosa sin excesos y con la simpatía propia de los gatos. Podéis preguntar por ella pulsando el enlace de adopción que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Números de teléfono

¿Quieres ayudar?

Adoptame

Paquetes de adopción

No hay paquetes de adopción disponibles para esta mascota

Cronología

No hay publicaciones nuevas disponibles para esta mascota