ALTER

¡Hola! Mi nombre es

ALTER

Criar
Europea
Tamaño
Medio
Edad
6y 25d
En refugio desde
1-5-2022
Color
ROS-CREMA
País
Spain
Ubicación
CLINICA
Número de registro
39765

Descripción
CATALÀ:
L'Alter és un gatet boníssim i guapíssim: és el gat més bo i dolç del món. Però el pobre ho té molt difícil perquè algú el vulgui adoptar perquè ha donat positiu en leucèmia, i això vol dir que, o bé haurà de ser gat únic, o bé conviure amb un altre gat o gata que també hagi donat positiu en leucèmia felina. El bo de l'Alter no té cap símptoma, i ara per ara és un gatet que fa vida totalment normal. Si voleu ser la família que tant necessita el bo de l'Alter, podeu preguntar per ell prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Alter es un gatito buenísimo y guapísimo: es el gato más bueno y dulce del mundo. Pero el pobre lo tiene muy difícil para que alguien lo quiera adoptar porqué ha dado positivo en leucemia, y esto quiere decir que, o bien tendrá que ser gato único, o bien convivir con otro gato o gata que también haya dado positivo en leucemia felina. El bueno de Alter no tiene ningún síntoma, y ahora mismo es un gatito que hace vida totalmente normal. Si queréis ser la familia que tanto necesita el bueno de Alter, podéis preguntar por él pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde al final de esta descripción.
🔴¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!

Números telefónicos

¿Quiero ayudar?
¡Adoptarme!

No hay paquetes de adopción disponibles para esta mascota

No hay publicaciones en la línea de tiempo disponibles para esta mascota