ALFONS - Cat - 11pets: Adopt

Hola, mi nombre es

ALFONS

Raza

Europea

Tamaño

Medio

Edad

7y 7m

En refugio desde

30-12-2021

Color

Atigrat ros

País

Spain

Localización

REFUGI CAL PILE

Número de registro

39335


Descripción

CATALÀ:
L'Alfons és un gat amb un caràcter molt tranquil. A la gatera passa molt desapercebut, i és pràcticament invisible, però les seves cuidadores ens diuen que quan agafa vincle és un amor de gat: amb elles, com que ja les coneix, és un gat molt dolç i carinyós. Busquem pel bo de l'Alfons una família de tarannà tranquil que li vulgui donar una nova oportunitat. Millor sense més gats, perquè l'Alfons ja té una edat i mereix ser el "nen mimat de la casa". Podeu preguntar pel bo de l'Alfons prement l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Alfons es un gato con un carácter muy tranquilo. En la gatera pasa muy desapercibido, y es prácticamente invisible, pero sus cuidadoras nos dicen que cuando coge vínculo es un amor de gato: con ellas, como ya las conoce, es un gato muy dulce y cariñoso. Buscamos para el bueno de Alfons una familia de talante tranquilo que le quiera dar una nueva oportunidad. Mejor sin más gatos, porque Alfons ya tiene una edad y merece ser el "niño mimado de la casa". Podéis preguntar por el bueno de Alfons pulsando el enlace de adopción que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Números de teléfono

¿Quieres ayudar?

Adoptame

o

Apadríname

Paquetes de adopción

No hay paquetes de adopción disponibles para esta mascota

Cronología

No hay publicaciones nuevas disponibles para esta mascota