NESTA ARA FRIDA - Cat - 11pets: Adopt

Hola, mi nombre es

NESTA ARA FRIDA

Raza

Europea

Tamaño

Medio

Edad

11y 25d

En refugio desde

02-12-2021

Color

Marró clar

País

Spain

Localización

REFUGI CAL PILE

Número de registro

39241


Descripción

CATALÀ:
La Nesta és una gateta ja gran que ha estat abandonada a la protectora juntament amb el seu company, en Sushi. Tots dos van arribar molt espantats i sense entendre absolutament res, i han estat uns quants dies amagats i sense voler menjar. Ara ja comencen a deixar-se tocar i agraeixen les carícies. És molt urgent trobar una família per a ells, especialment per la Nesta, perquè està grassoneta i temem que pugui emmalaltir per l'estrès. Si us plau, si voleu adoptar una gata que ho necessita molt, pregunteu per la Nesta escrivint a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Nesta es una gatita ya mayor que ha sido abandonada en la protectora junto con su compañero Sushi. Los dos llegaron muy asustados y sin entender absolutamente nada, y han estado varios días escondidos y sin querer comer. Ahora ya empiezan a dejarse tocar y agradecen las caricias. Es muy urgente encontrar una familia para ellos, especialmente para Nesta, porque está regordeta y tememos que pueda enfermar por el estrés. Por favor, si queréis adoptar a una gata que lo necesita mucho, preguntad por Nesta escribiendo a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Números de teléfono

¿Quieres ayudar?

Adoptame

o

Apadríname

Paquetes de adopción

No hay paquetes de adopción disponibles para esta mascota

Cronología

No hay publicaciones nuevas disponibles para esta mascota