XYRO - Dog - 11pets: Adopt

Hola, mi nombre es

XYRO

Raza

Mestis

Tamaño

Medio

Edad

8y 9m 1d

En refugio desde

27-11-2021

Color

Marró clar-Blanc

País

Spain

Localización

REFUGI CAL PILE

Número de registro

39216


Descripción

CATALÀ:
Al bo del Xyro ens el van deixar lligat de matinada a la porta del refugi. És un gos realment bo: molt sociable i carinyós amb la gent, molt tranquil i guapíssim... No sabem els motius que van portar a qui fos la seva família a abandonar-lo, però el que sí que sabem és que no es mereix viure en un refugi... Si li voleu donar una segona i millor oportunitat al bo del Xyro, podeu preguntar per ell escrivint a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Al bueno de Xyro nos lo dejaron atado de madrugada en la puerta del refugio. Es un perro realmente bueno: muy sociable y cariñoso con la gente, muy tranquilo y guapísimo... No sabemos los motivos que llevaron a quién fuera su familia a abandonarlo, pero lo que sí que sabemos es que no se merece vivir en un refugio... Si le queréis dar una segunda y mejor oportunidad al bueno de Xyro, podéis preguntar por él escribiendo a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Números de teléfono

¿Quieres ayudar?

Adoptame

o

Apadríname

Paquetes de adopción

No hay paquetes de adopción disponibles para esta mascota

Cronología

No hay publicaciones nuevas disponibles para esta mascota