BELINA - Cat - 11pets: Adopt

Hola, mi nombre es

BELINA

Raza

Europea

Tamaño

Medio

Edad

4y 2m 19d

En refugio desde

17-11-2021

Color

Blau -atigrat

País

Spain

Localización

REFUGI CAL PILE

Número de registro

39193


Descripción

CATALÀ:
La Belina és una gateta molt tímida però molt bona. A la gatera està tot el dia amagadeta, però quan la seva cuidadora és a prop, surt de seguida del seu amagatall per donar i rebre "mimos". És una molt bona gata que necessita una família de tarannà tranquil que li doni tot l'amor que es mereix... Si voleu conèixer a la preciosa Belina, podeu preguntar per ella escrivint a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Belina es una gatita muy tímida pero muy buena. En la gatera está todo el día escondida, pero cuando su cuidadora está cerca, sale enseguida de su escondite para dar y recibir "mimos". Es una muy buena gata que necesita una familia de talante tranquilo que le dé todo el amor que se merece... Si queréis conocer a la preciosa Belina, podéis preguntar por ella escribiendo a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Números de teléfono

¿Quieres ayudar?

Adoptame

o

Apadríname

Paquetes de adopción

No hay paquetes de adopción disponibles para esta mascota

Cronología

No hay publicaciones nuevas disponibles para esta mascota