MUSTEL ara NUGGET

¡Hola! Mi nombre es

MUSTEL ara NUGGET

Criar
Europea
Tamaño
Medio
Edad
7y 4m 27d
En refugio desde
30-10-2021
Color
Atigrat
País
Spain
Ubicación
CLINICA
Número de registro
39129

Descripción
CATALÀ:
En Mustel és un gat boníssim: i que sigui tan bo tenint en compte l'estat en què ens ha arribat, encara diu més de la seva noblesa... El pobre Mustel ens va arribar amb diferents lesions importants a diferents parts del cos per cremada/abrasió, especialment greus a les extremitats anteriors. Va embenat i s'han d'anar fent cures cada 3 dies de les que van embenades, i cada dia de les que van a l'aire. Necessitem pel bo del Mustel una casa d'acollida terapèutica que es pugui desplaçar cada 3 dies al nostre espai veterinari, a Mataró. Per posar-li les coses encara més difícils, el pobre Mustel és positiu a immunodeficiència felina, per la qual cosa ha de ser gat únic... Si hi ha alguna família que el pugui acollir o, millor encara, adoptar, pot escriure a [email protected], indicant el número de telèfon per poder-hi contactar.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected]. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Mustel es un gato buenísimo: y que sea tan bueno teniendo en cuenta el estado en que nos ha llegado, todavía dice más de su nobleza... El pobre Mustel nos llegó con diferentes lesiones importantes en diferentes partes del cuerpo por quemadura/abrasión, especialmente graves en las extremidades anteriores. Va vendado y se tienen que ir haciendo curas cada 3 días de las que van vendadas, y cada día de las que van al aire. Necesitamos para el bueno de Mustel una casa de acogida terapéutica que se pueda desplazar cada 3 días a nuestro espacio veterinario, en Mataró. Para ponerle las cosas todavía más difíciles, el pobre Mustel es positivo en inmunodeficiencia felina, por lo que tiene que ser gato único... Si hay alguna familia que lo pueda acoger o, mejor todavía, adoptar, puede escribir a [email protected], indicando el número de teléfono para poder contactar con ella.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected]. ¡Gracias por entenderlo!

Números telefónicos

¿Quiero ayudar?
¡Adoptarme!

No hay paquetes de adopción disponibles para esta mascota

No hay publicaciones en la línea de tiempo disponibles para esta mascota