MAPY - Dog - 11pets: Adopt

Hola, mi nombre es

MAPY

Raza

Mestis

Tamaño

Medio

Edad

8y 7m 25d

En refugio desde

24-10-2021

Color

Marró-Blanc

País

Spain

Localización

REFUGI CAL PILE

Número de registro

39101


Descripción

CATALÀ:
La Mapy és una gosseta boníssima: és tranquil·la, carinyosa, intel·ligent i extremadament bona. La pobra ens va arribar amb otitis a les dues orelles que li provocaven molt de dolor, i tot i això es va mostrar com una gosseta entranyable des del minut zero... És una gosseta boníssima i tranquil·la per qui busquem una família que la vulgui estimar i cuidar com es mereix. Si la voleu conèixer, podeu escriure a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Mapy es una perrita buenísima: es tranquila, cariñosa, inteligente y extremadamente buena. La pobre nos llegó con otitis en los dos oídos que le provocaban mucho de dolor, y aun así se mostró como una perrita entrañable desde el minuto cero... Es una perrita buenísima y tranquila para la que buscamos una familia que la quiera y cuide como se merece. Si la queréis conocer, podéis escribir a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Números de teléfono

¿Quieres ayudar?

Adoptame

o

Apadríname

Paquetes de adopción

No hay paquetes de adopción disponibles para esta mascota

Cronología

No hay publicaciones nuevas disponibles para esta mascota