BRISA ARA MAIA - Dog - 11pets: Adopt

Hola, mi nombre es

BRISA ARA MAIA

Raza

Pastor alemany

Tamaño

Grande

Edad

6y 2m 8d

En refugio desde

11-10-2021

Color

NEGRE-FOC

País

Spain

Localización

REFUGI CAL PILE

Número de registro

39051


Descripción

CATALÀ:
La Maia és una molt bona gossa. Ens va arribar força desatesa, però des del primer moment ens va demostrar que era una gossa molt noble. La Maia no només és molt guapa, sinó que a més a més és una gossa molt bona amb la gent i passeja molt tranquil·la, i al refugi conviu sense problemes amb un gos mascle. Busquem per la bona de la Maia una família que li vulgui retornar l'amor que mai hauria d'haver perdut. Si esteu pensant en adoptar i portar una companya de vida fidel a casa, val la pena que la vingueu a conèixer. Podeu preguntar per ella escrivint a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Maia es una muy buena perra. Nos llegó bastante desatendida, pero desde el primer momento nos demostró que era una perra muy noble. Maia no solo es muy guapa, sino que además es una perra muy buena con la gente y pasea muy tranquila, y en el refugio convive sin problemas con un perro macho. Buscamos para la buena de Maia una familia que le quiera devolver el amor que nunca tendría que haber perdido. Si estáis pensando en adoptar y traer una compañera de vida fiel a casa, merece la pena que la vengáis a conocer. Podéis preguntar por ella escribiendo a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Números de teléfono

¿Quieres ayudar?

Adoptame

Paquetes de adopción

No hay paquetes de adopción disponibles para esta mascota

Cronología

No hay publicaciones nuevas disponibles para esta mascota