POLO ARA WILLOW - Dog - 11pets: Adopt

Hola, mi nombre es

POLO ARA WILLOW

Raza

Mestís

Tamaño

Medio

Edad

1y 8m 8d

En refugio desde

06-10-2021

Color

Negre-Blanc

País

Spain

Localización

CCAAC BARCELONES

Número de registro

39043


Descripción

CATALÀ:
En Polo és un gos encara molt jove i que nosaltres trobem guapíssim. És un gos amb un punt de timidesa quan no et coneix, però de seguida agafa confiança i es relaciona molt bé amb la gent. Ha estat uns dies acollit a casa d'una de les seves cuidadores, i ens explica que s'ha portat fantàsticament amb els seus gossos, que s'ha portat molt bé i que és molt net. També ens explica que està aprenent a passejar, i que es nota que no li havien posat mai una corretja de passeig, però que ara ja passeja molt bé i content. És un molt bon gos que mereix trobar una família que el cuidi i l'estimi molt! Si li voleu donar una oportunitat, podeu preguntar pel bo del Polo escrivint a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Polo es un perro todavía muy joven y que nosotros vemos guapísimo. Es un perro con un punto de timidez cuando no te conoce, pero enseguida coge confianza y se relaciona muy bien con la gente. Ha estado unos días acogido en casa de una de sus cuidadoras, y nos explica que se ha llevado fantásticamente bien con sus perros, que se ha portado muy bien y que es muy limpio. También nos explica que está aprendiendo a pasear, y que se nota que no le habían puesto nunca una correa de paseo, pero que ahora ya pasea muy bien y contento. Es un muy buen perro que merece encontrar una familia que lo cuide y lo quiera mucho! Si le queréis dar una oportunidad, podéis preguntar por el bueno de Polo escribiendo a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Números de teléfono

¿Quieres ayudar?

Adoptame

o

Apadríname

Paquetes de adopción

No hay paquetes de adopción disponibles para esta mascota

Cronología

No hay publicaciones nuevas disponibles para esta mascota