POLO

Hello! My name is

POLO

Breed
Mestis american
Size
Medium
Age
3y 6m 2d
In Shelter Since
24-7-2022
Color
Negre-Blanc
Country
Spain
State/Province
Catalonia
City/Town
Mataró
Location
Barcelona
Registration Number
39043

Description
CATALÀ:
En Polo és un gos encara molt jove i que nosaltres trobem guapíssim. És un gos amb un punt de timidesa quan no et coneix, però de seguida agafa confiança i es relaciona molt bé amb la gent. Ha estat uns dies acollit a casa d'una de les seves cuidadores, i ens explica que s'ha portat fantàsticament amb els seus gossos, que s'ha portat molt bé i que és molt net. També ens explica que està aprenent a passejar, i que es nota que no li havien posat mai una corretja de passeig, però que ara ja passeja molt bé i content. És un molt bon gos que mereix trobar una família que el cuidi i l'estimi molt! Si li voleu donar una oportunitat, podeu preguntar pel bo del Polo prement l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! En Polo, per la seva raça, necessitarà assegurança i llicència per a conducció de gossos potencialment perillosos.

ESPAÑOL:
Polo es un perro todavía muy joven y que nosotros vemos guapísimo. Es un perro con un punto de timidez cuando no te conoce, pero enseguida coge confianza y se relaciona muy bien con la gente. Ha estado unos días acogido en casa de una de sus cuidadoras, y nos explica que se ha llevado fantásticamente bien con sus perros, que se ha portado muy bien y que es muy limpio. También nos explica que está aprendiendo a pasear, y que se nota que no le habían puesto nunca una correa de paseo, pero que ahora ya pasea muy bien y contento. Es un muy buen perro que merece encontrar una familia que lo cuide y lo quiera mucho! Si le queréis dar una oportunidad, podéis preguntar por el bueno de Polo entrando en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción.
🔴¡AVISO!!!! Polo, por su raza, necesitará seguro y licencia para conducción de perros potencialmente peligrosos.

Telephone Numbers

Want to help?
Adopt me! or

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 35€, i des de la protectora oferim un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 35€, y desde la protectora ofrecemos un descuento en el coste del psicotécnico.

No Timeline posts available for this pet