VALENT

¡Hola! Mi nombre es

VALENT

Criar
Masti dels pirineus
Tamaño
Grande
Edad
6y 9m 15d
En refugio desde
8-7-2021
Color
Blanc
País
Spain
Ubicación
REFUGI CAL PILE
Número de registro
38570

Descripción
CATALÀ:
En Valent és un preciós mastí dels Pirineus, un gos jove i actiu que comença a descobrir les coses bones de la vida. Va ser rescatat d'una situació de maltractament per deixadesa, el tenien vivint a un espai sempre lligat i sense les atencions que requereix. És un gos simpàtic i afectuós, li agrada molt jugar i córrer (seria ideal trobar un espai que disposi de jardí o terreny). Ara comença a recuperar pes i està menjant bé (per la seva mida hauria de pesar més, però on va viure durant 2 anys no l'alimentaven prou). Actualment conviu amb 2 gossos més, però el Valent vol ser el primer de la fila i, per això, no li agrada massa la companyia dels altres gossos. Aquest cas és una col·laboració amb la Fundació Hope&Help. Busquem llar definitiva pel Valent! Actualment està a una casa d'acollida, i necessita una família definitiva. Si us plau, si vols saber més del preciós Valent, escriu a [email protected] amb el teu telèfon.
AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected]. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Valent es un precioso mastín de los Pirineos, un perro joven y activo que empieza a descubrir las cosas buenas de la vida. Fue rescatado de una situación de maltrato por desatención, lo tenían viviendo en un espacio siempre atado y sin las atenciones que requería. Es un perro simpático y cariñoso, le gusta mucho jugar y correr (sería ideal encontrar un hogar que disponga de jardín o terreno). Ahora empieza a recuperar peso y está comiendo bien (para su tamaño debería pesar más, pero on donde estuvo viviendo los 2 últimos años no lo alimentaron lo suficiente). Actualmente convive con 2 perros más, pero Valent quiere ser el primero de la fila y, por esto, no le gusta mucho la compañía de otros perros. Éste es un caso en colaboración con la Fundació Hope&Help. Buscamos para Valent un hogar definitivo, actualmente está en una casa de acogida. Por favor, si quieres saber más sobre el precioso Valent, escribe a [email protected] con tu teléfono.
¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected]. ¡Gracias por entenderlo!

Números telefónicos

¿Quiero ayudar?
¡Adoptarme!

No hay paquetes de adopción disponibles para esta mascota

No hay publicaciones en la línea de tiempo disponibles para esta mascota