Jaicko - Dog - 11pets: Adopt

Hola, mi nombre es

Jaicko

Raza

Pit Bull

Tamaño

Grande

Edad

8y 7m 18d

En refugio desde

25-02-2017

Color

blanc i marró clar

País

Spain

Municipio

Caldes de Montbui

Número de registro

42


Descripción

Us presentem a un bombó amb nom propi... Jaicko, un preciós Pit Bull nascut al 2014 i que porta amb nosaltres des del Gener del 2017, tota una injustícia.
Quan va arribar era un adolescent rebel ple de marques, ferides i als ossos. Deplorable.
És un gos increïble amb les persones, carinyós i alegre a més no poder amb una energia alta però no excessiva. Sempre et rep amb un somriure i un moviment de malucs junt amb la cua, molt, molt expressiu i juganer. També li encanta prendre el sol al pati sobre el seu tros de gespa i anar rebent carícies de cuidadors i voluntaris.
Als passejos es increïblement bo, no tiba gens i es no reacciona amb altres gossos si no el desafien.
Coses que li encanten... la piscina l’apassiona i gaudeix molt jugant amb les pilotes, el seu Kong i el nus.
Amb altres gossos o gats no es gens viable.
El nostre estimat senyoret a dia d’avui sembla molt guerrer però el que té són unes inseguretats immenses... porta massa temps amb nosaltres i li manca molt l’experiència de saber què hi ha fora d’aquí. Necessita un/a bon/a líder que li doni calma i seguretat.
És positiu a leishmània i tot i que només li està afectant a nivell dèrmic li estem fent el tractament de Glucantime per controlar els seus paràmetres.
Per la seva raça es necessària la llicència de tinença GPP, però es un simple tràmit per donar una nova vida a algú que tant ho mereix.
El nostre bombó necessita menjar pinso de peix ja que es molt delicat de l’estomac i la pell, sobretot les parts blanques se li fan ferides amb molta facilitat i aquest tipus de pinso l’ajuden tan en la seva digestió, com a millorar el seu estat de pèl i pell.


Mi casa temporal:
Números de teléfono

¿Quieres ayudar?

Adoptame

Paquetes de adopción

No hay paquetes de adopción disponibles para esta mascota

Cronología

No hay publicaciones nuevas disponibles para esta mascota