Tyson - Dog - 11pets: Adopt

Hola, mi nombre es

Tyson

Raza

creuat Pitbull

Tamaño

Grande

Edad

6y 9m 13d

En refugio desde

11-08-2016

Color

blanc i negre

País

Spain

Municipio

Caldes de Montbui

Número de registro

21


Descripción

No hi ha prou paraules per descriure el que és el Tyson per nosaltres...
Nascut a finals del 2015 i a l’Agost del 2016 ja va entrar a La Prote... increïble
Va arribar a casa nostre sent un gran bebè i, durant tot aquest temps, poca es la gent que ha arribat a interessar-se per ell... per què? Perquè es de color negre? Perquè és un GPP? Perquè encara que sent un cadell ja no era una boleta? Doncs si... encara que no ho creieu són alguns dels motius que fan que aquesta preciositat segueixi aquí... vivint la seva vida entre quatre tanques.
El Tyson l’únic inconvenient que té, és que no sap relacionar-se amb altres animals... hem aconseguit que passegi i interactuï amb altres gossos però sempre amb precaucions ja que el que no sap, es gestionar les seves emocions ni situacions d’estrès.
Però ens neguem a pensar que això sigui prou motiu com per no merèixer l’oportunitat de trobar una llar... la seva llar esperada, hi ha molts gossos que són fills únics i ell només te aquesta necessitat.
Amb les persones no presenta cap tipus de problema, al contrari, sempre busca contacte i sobretot que li rasquin el culete...es desfà quan li trobes el punt. Entres al seu pati i ve a rebre’t més que content, et saluda i se’n va a buscar la seva joguina perquè estiguis per ell al 100% el ratet que passes allà dins i quan marxes s’estira o es posa a menjar tot feliç i relaxat. Imagineu el que pot arribar a mostrar amb algú que sigui el seu referent de veritat...
Als passejos es sol comportar molt bé, surt amb varis voluntaris i tots estan molt contents amb ell.
No perdrem l’esperança... Algú tindrà el gran cor de no només dir-li que el món no és com s’imagina, sinó d’ensenyar-li.
Per la seva raça es necessària la llicencia de tinença GPP, però això no es motiu per deixar-lo de banda, ajudeu-nos a complir un somni.
El seu test de leishmània es negatiu, vacunes al dia i totalment sà.

Apadrinat per Jordi Torres.


Mi casa temporal:
Números de teléfono

¿Quieres ayudar?

Adoptame

Paquetes de adopción

No hay paquetes de adopción disponibles para esta mascota

Cronología

No hay publicaciones nuevas disponibles para esta mascota