MARLEIX - Dog - 11pets: Adopt

Hola, mi nombre es

MARLEIX

Raza

Mestis

Tamaño

Grande

Edad

4y 8m

En refugio desde

25-01-2022

Color

Marró

País

Spain

Localización

CAADMATARÓ

Número de registro

38198


Descripción

CATALÀ:
La Marleix és una gosseta molt joveneta que no sembla haver tingut un passat massa bo... És una gosseta desconfiada si no et coneix, i ens ha arribat amb signes clars d'haver parit no fa massa... La Marleix és una bona gossa que només necessita una família que l'estimi i la faci sentir segura. Estem segurs que un cop agafi vincle, serà la companya de vida més increïble del món! Si li voleu donar a la bona de la Marleix l'oportunitat que tant necessita, podeu preguntar per ella escrivint a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Marleix es una perrita muy jovencita que no parece haber tenido un pasado nada bueno... Es una perrita desconfiada si no te conoce, y nos ha llegado con signos claros de haber parido no hace mucho... Marleix es una buena perrita que sólo necesita una familia que la quiera y la haga sentir segura. Estamos seguros que una vez coja vínculo, será la compañera de vida más increíble del mundo! Si le queréis dar a la buena de Marleix la oportunidad que tanto necesita, podéis preguntar por ella escribiendo a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Números de teléfono

¿Quieres ayudar?

Adoptame

Paquetes de adopción

No hay paquetes de adopción disponibles para esta mascota

Cronología

No hay publicaciones nuevas disponibles para esta mascota