BABUSHKA

¡Hola! Mi nombre es

BABUSHKA

Criar
Europea
Tamaño
Medio
Edad
11y 1m 7d
En refugio desde
24-4-2021
Color
Atigrat
País
Spain
Ubicación
REFUGI CAL PILE
Número de registro
38103

Descripción
CATALÀ:
A la Babushka la vam rescatar molt primeta i deshidratada i amb una infecció a la boca important. Feia anys que vivia al carrer a una colònia controlada, però és molt dolça i carinyosa i el carrer no és segur per una gata com ella... Necessita una família que li vulgui donar l'oportunitat de no haver de passar els anys que li queden de vida patint fred i perill al carrer. Si li voleu donar una nova vida a la preciosa Babushka, podeu escriure a [email protected] indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected]. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
A Babushka la rescatamos muy delgadita y deshidratada y con una infección en la boca importante. Llevaba años viviendo en la calle en una colonia controlada, pero es muy dulce y cariñosa, y la calle no es segura para una gata como ella... Necesita una familia que le quiera dar la oportunidad de no tener que pasar los años que le quedan de vida sufriendo frío y peligro en la calle. Si le queréis dar una nueva vida a la preciosa Babushka, podéis escribir a [email protected] indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected]. ¡Gracias por entenderlo!

Números telefónicos

¿Quiero ayudar?
¡Adoptarme! o

No hay paquetes de adopción disponibles para esta mascota

No hay publicaciones en la línea de tiempo disponibles para esta mascota