MINI-MINI - Cat - 11pets: Adopt

Hola, mi nombre es

MINI-MINI

Raza

Europea

Tamaño

Medio

Edad

4y 6m 8d

En refugio desde

04-02-2021

Color

Carei

País

Spain

Localización

CABRILS

Número de registro

38051


Descripción

CATALÀ:
La Mini-Mini és una gata bona però una mica independent. Estem segurs que a una casa i amb una família millorarà molt el seu caràcter, perquè al refugi està una mica tensa amb la presència de tants gats. Cerquem per ella una família amb certa experiència amb gats que li sàpiga donar a la bona de la Mini-Mini el temps i l'espai que necessita per sentir-se còmode i poder començar a demostrar tot l'amor que té per donar. Si li voleu donar una oportunitat a aquesta preciosa gateta, podeu escriure a info@protectoramataro.org indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Mini-Mini es una gata buena pero un poco independiente. Estamos seguros que en una casa y con una familia mejorará mucho su carácter, porque en el refugio está un poco tensa con la presencia de tantos gatos. Buscamos para ella una familia con cierta experiencia con gatos, que le sepa dar a la buena de Mini-Mine el tiempo y el espacio que necesita para sentirse cómoda y poder empezar a demostrar todo el amor que tiene para dar. Si le queréis dar una oportunidad a esta preciosa gatita, podéis escribir a info@protectoramataro.org indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Números de teléfono

¿Quieres ayudar?

Adoptame

Paquetes de adopción

No hay paquetes de adopción disponibles para esta mascota

Cronología

No hay publicaciones nuevas disponibles para esta mascota