WANDA

¡Hola! Mi nombre es

WANDA

Criar
Mestís American Staffordshire Terrier
Tamaño
Medio
Edad
9y 28d
En refugio desde
25-9-2021
Color
Marró clar
País
Spain
Ubicación
CABRILS
Número de registro
37757

Descripción
CATALÀ:
La Wanda és una gosseta molt dolça, tranquil·la i respectuosa, però una miqueta insegura amb les manipulacions (posar arnes, collaret...). És una gosseta força sociable amb gossos i tendeix a evitar conflictes. Passeja tranquil·la, pot anar a viure a un entorn urbà i és respectuosa amb tot en el passeig. Busquem per a la Wanda una família que estigui disposada a aprendre a educar-la en positiu, sense càstigs ni correccions: la Wanda és una gossa molt sensible i insegura i no sap entendre ni les correccions ni els càstigs. Des de la protectora us donarem tot el suport necessari per aconseguir una convivència feliç amb la Wanda. És una gossa que ja fa massa temps que espera, i sabem que si es fan les coses bé amb ella, serà una companya de vida meravellosa: si l'eduquen amb respecte i paciència, és un amor. Si voleu conèixer a la princesa Wanda i donar-li l'oportunitat que tant necessita, podeu preguntar per ella prement l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Wanda es una perrita muy dulce, tranquila y respetuosa, pero un poquito insegura con las manipulaciones (poner arnés, collar...). Es una perrita bastante sociable con perros y tiende a evitar conflictos. Pasea tranquila, puede ir a vivir a un entorno urbano y es respetuosa con todo en el paseo. Buscamos para Wanda una familia que esté dispuesta a aprender a educarla en positivo, sin castigos ni correcciones: Wanda es una perra muy sensible e insegura y no sabe entender ni las correcciones ni los castigos. Desde la protectora os daremos todo el apoyo necesario para conseguir una convivencia feliz con ella. Es una perra que ya lleva demasiado tiempo esperando, y sabemos que si se hacen las cosas bien con ella, será una compañera de vida maravillosa: si se educa con respeto y paciencia, es un amor. Si queréis conocer a la princesa Wanda y darle la oportunidad que tanto necesita, podéis preguntar por ella pulsando el enlace de adopción que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!

Números telefónicos

¿Quiero ayudar?
¡Adoptarme! o

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 35€, i des de la protectora oferim un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 35€, y desde la protectora ofrecemos un descuento en el coste del psicotécnico.

No hay publicaciones en la línea de tiempo disponibles para esta mascota