Lord (Thor) - Dog - 11pets: Adopt

Hola, mi nombre es

Lord (Thor)

Raza

Creuat sharpei

Tamaño

Grande

Edad

3y 14d

En refugio desde

02-10-2020

Color

Canela

País

Spain

Municipio

Caldes de Montbui

Número de registro

1098


Descripción

Lord... un cas molt especial per nosaltres...
Ell es nascut al 2019, va arribar a La Prote amb només 5 setmanetes... va ser ràpidament adoptat i al 2020 ens el van tornar dient que els havíem donat un gos agressiu...
Va ser una cadellada de 7 germans trobats a les escombraries dins d’una capsa de cartró. Com tots els cadells, van ser tots adoptats molt ràpid però un any i mig després ens el tornen perquè el gos es dolent i nosaltres no els havíem dit que seria així...
Realment es un gos molt molt insegur, més encara amb gent desconeguda per a ell i quan està espantat no es convenient envair el seu espai.
Necessitaria algú que dediqués temps en venir a conèixer-lo poc a poc per poder crear un vincle abans de marxar d’aquí ja que el seu caràcter es una mica peculiar i té unes necessitats tant amb el nou propietari com per anar-se relacionant amb més gent.
Amb els gossos ha resultat ser espectacular, es porta bé amb tots però no es el mateix cas amb els gats.
Als passejos surt amb molta energia però no deixa de ser un gos jove que cobreix molt poc les seves necessitats de cremar a diari.
Demanem per a ell una casa sense nens per tal de poder realitzar una bona adaptació respectant espais cap a ell, algú amb molta paciència i preferiblement amb experiència amb gossos amb aquestes característiques.
El seu test de leishmània es negatiu, vacunes al dia i totalment sà.


Mi casa temporal:
Números de teléfono

¿Quieres ayudar?

Adoptame

Paquetes de adopción

No hay paquetes de adopción disponibles para esta mascota

Cronología

No hay publicaciones nuevas disponibles para esta mascota