Hola, mi nombre es

RAF

Raza

Europea

Tamaño

Medio

Edad

3y 3m 25d

En refugio desde

14-09-2020

Color

Atigrat

País

Spain

Municipio

Mataró

Número de registro

37526


Descripción

CATALÀ:
En Raf s'ha guanyat a pols el títol de "Senyor Raf". És un gat educat, boníssim i realment guapo: un senyor gat! És realment impossible no enamorar-se d'ell perquè és un veritable encant! Si esteu pensant en portar un gat a casa perquè formi part de la vostra família, val la pena que el conegueu! Podeu preguntar per ell escrivint a [email protected], indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Raf se ha ganado a pulso el título de "Señor Raf". Es un gato educado, buenísimo y realmente guapo: ¡un señor gato! Es realmente imposible no enamorarse de él porque es un verdadero encanto! Si estáis pensando en traer a casa un gato para que forme parte de vuestra familia, merece la pena que lo conozcáis. Podéis preguntar por él escribiendo a [email protected], indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Números de teléfono

¿Quieres ayudar?

Adoptame

Paquetes de adopción

No hay paquetes de adopción disponibles para esta mascota

Cronología

No hay publicaciones nuevas disponibles para esta mascota