Hola, mi nombre es

RIVET

Raza

Europea

Tamaño

Medio

Edad

2y 2m 25d

En refugio desde

31-08-2020

Color

Atigrat

País

Spain

Municipio

Mataró

Número de registro

37442


Descripción

CATALÀ:
La Rivet ha aparegut a una colònia de gats que tenim controlada, a Mataró. És una gata molt sociable que ha arribat amb algun tipus de problema a un ull (potser una queratitis, una lesió menor) que ja estem valorant. Des que ha arribat, mostra un caràcter bo. Si voleu saber més d'ella, podeu escriure a [email protected] amb el vostre telèfon.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Rivet ha aparecido en una colonia de gatos que tenemos controlada, en Mataró. Es una gata muy sociable que ha llegado con algún tipo de problema en un ojo (puede ser una queratitis, una lesión menor) que ya estamos valorando. Desde que ha llegado, muestra un carácter bueno. Si quieres saber más sobre ella, escribe a [email protected] con tu teléfono.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Números de teléfono

¿Quieres ayudar?

Adoptame

Paquetes de adopción

No hay paquetes de adopción disponibles para esta mascota

Cronología

No hay publicaciones nuevas disponibles para esta mascota