Oprah (Sacha) - Dog - 11pets: Adopt

Hola, mi nombre es

Oprah (Sacha)

Raza

Creuat american stanfford

Tamaño

Medio

Edad

12y 7m 12d

En refugio desde

17-10-2020

Color

Negre i blanc

País

Spain

Municipio

Caldes de Montbui

Número de registro

1015


Descripción

Ai la nostra estimada i velleta Sacha... La més sènior de La Prote i la primeríssima en la llista de necessitats de sortir d’aquí.
Ella va néixer al 2010 i va arribar a nosaltres a l’Octubre del 2020... Amb 10 anys pobreta! Tot i que sabent una mica de la seva vida anterior, creiem que està millor ara que abans, tristament..
Es sociable amb mascles però han de tolerar que sigui ella qui mani, a més té una edat i de tan en quan li fa mal segons quin tipus de joc, així que si ha de viure en companyia d’un altre gos hauria de tenir una energia bastant baixeta o respectar molt la calma dels altres.
Als passejos no presenta cap problema, no tiba ni reacciona amb res, realment es gaudeix molt caminant amb ella ja que per velleta que sigui té una energia súper maca.
Amb la gent es més que carinyosa, es guanya el cor de qualsevol amb només una mirada i si ja a sobre tens el plaer de passar un ratet amb ella estàs perdut.
No es apte per viure amb gats.
El tema salut, a part de l’edat, és el pes més gran per aquesta necessitat tan i tan gran de trobar una llar per acabar de passar la resta de vida que li quedi. L’hem hagut d’operar dues vegades de varis tumors i les biòpsies no van donar pas bones notícies. Ella està bé, activa i contenta, però aquests tumors amb molta probabilitat es tornaran a reproduir i té una edat ja per anar aguantant totes aquestes intervencions.
Tot l’equip volem creure que aconseguirem trobar aquesta llar que tan i tan mereix, que no acabarà els seus dies aquí per molt estimada que sigui... no es lloc.
Per la seva raça es necessària la llicència de tinença GPP.
El seu test de leishmània es negatiu.

Apadrinada per Esther Barba i Sandra Gonzalez


Mi casa temporal:
Números de teléfono

¿Quieres ayudar?

Adoptame

Paquetes de adopción

No hay paquetes de adopción disponibles para esta mascota

Cronología

No hay publicaciones nuevas disponibles para esta mascota