MACA - Dog - 11pets: Adopt

Hola, mi nombre es

MACA

Raza

American stafford terrier

Tamaño

Grande

Edad

4y 4m 23d

En refugio desde

12-04-2021

Color

Blanc-marro clar

País

Spain

Localización

REFUGI CAL PILE

Número de registro

35490


Descripción

CATALÀ:
La Maca és una gosseta preciosa però molt insegura. És bona, però necessita un adoptant molt generós i molt especial que vulgui ajudar una gosseta que ho necessita, sense nens i sense més animals, i que visqui en un entorn tranquil, perquè la Maca, quan se sent insegura davant de diferents estímuls o davant de moviments bruscos o inesperats, pot reaccionar de manera inadequada i, per això, necessita un espai tranquil per poder descobrir que ningú li vol fer mal. Els homes la fan sentir molt més insegura que les dones, la qual cosa ens explica moltes coses del seu passat... Si la voleu conèixer, podeu preguntar per ella escrivint a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres. Sabem que la Maca ho té molt difícil, però segur que en algun lloc hi ha algú que la pugui i la vulgui ajudar...
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Maca es una perrita preciosa pero muy insegura. Es buena, pero necesita un adoptante muy generoso y muy especial que quiera ayudar a una perrita que lo necesita, sin niños y sin más animales, y que viva en un entorno tranquilo, porque Maca, cuando se siente insegura ante diferentes estímulos o ante movimientos bruscos o inesperados, puede reaccionar de manera inadecuada y, por eso, necesita un espacio tranquilo para llegar a comprender que nadie le quiere hacer daño. Los hombres la hacen sentir mucho más insegura que las mujeres, lo cual nos explica muchas cosas de su pasado... Si la queréis conocer, podéis preguntar por ella escribiendo a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros. Sabemos que Maca lo tiene muy difícil, pero seguro que en algún lugar hay alguien que la pueda y la quiera ayudar...
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Números de teléfono

¿Quieres ayudar?

Adoptame

o

Apadríname

Paquetes de adopción

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 50€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 50€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Ningú vol per malaltia / Nadie quiere por enfermedad

Els gats i gossos malalts. El cost de la seva adopció és de nomes 50€, i oferim suport veterinari a preus reduïts a les nostres instal·lacions per la malaltia amb la que surt l'animal. // Los gatos y perros enfermos. El coste de su adopción es de sólo 50€, y ofrecemos soporte veterinario a precios reducidos en nuestras instalaciones por la enfermedad con la que sale el animal.

Cronología

No hay publicaciones nuevas disponibles para esta mascota