MESSI

¡Hola! Mi nombre es

MESSI

Criar
Mestis
Tamaño
Medio
Edad
13y 2m
En refugio desde
5-3-2022
Color
Blanc-negre
País
Spain
Ubicación
CLINICA
Número de registro
34643

Descripción
CATALÀ:
En Messi és un gos preciós que va arribar al refugi en companyia del Mun, un gatet també preciós i entranyable. Tant el Mun com el Messi són molt bons, però el més important és que han estat sempre junts i no els volem separar: depenen molt l'un de l'altre, dormen junts, juguen entre ells i, a la que poden, "roben menjar". Ara mateix estan a una casa d'acollida, però no els poden tenir per sempre i busquem per a ells una família definitiva. Des de la casa d'acollida ens han explicat una anècdota: sempre estan buscant tots dos menjar per tot arreu, i si el menjar està en un lloc alt, el Mun hi puja i el tira a terra per poder-lo compartir amb el Messi. No podem separar a aquesta parelleta!!! Si els voleu conèixer, podeu preguntar pel Mun i el Messi prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Messi es un perro precioso que llegó al refugio en compañía de Mun, un gatito también precioso y entrañable. Tanto Mun como Messi son muy buenos, pero lo más importante es que han estado siempre juntos y no los queremos separar: dependen mucho el uno del otro, duermen juntos, juegan entre ellos y, a la que pueden, "roban comida". Ahora mismo están en una casa de acogida, pero no los pueden tener mucho más tiempo y buscamos para ellos una familia definitiva. Desde la casa de acogida nos han explicado una anécdota: siempre están buscando comida por todas partes y, si la comida está en un lugar alto, Mun sube y la tira al suelo para poderla compartir con Messi. ¡No podemos separar a esta parejita!!! Si los queréis conocer, podéis preguntar por Mun y Messi pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!

Números telefónicos

¿Quiero ayudar?
¡Adoptarme!

No hay paquetes de adopción disponibles para esta mascota

No hay publicaciones en la línea de tiempo disponibles para esta mascota