TORETO - Dog - 11pets: Adopt

Hola, mi nombre es

TORETO

Raza

Mestís staffordshire bull terr

Tamaño

Medio

Edad

4y 10m 5d

En refugio desde

15-10-2018

Color

Negre-blanc

País

Spain

Localización

CABRILS

Número de registro

33245


Descripción

CATALÀ:
En Toreto és un gos molt afable i dòcil amb les persones i necessita amb urgència trobar una família. És un gos molt dolç i té una energia molt tranquil·la. Però el pobre Toreto va arribar molt jovenet al refugi i no ha pogut desenvolupar les seves etapes de creixement en unes condicions adequades; això i la vida hostil d'un refugi fan que en Toreto sigui un gos boníssim, però amb aspectes a treballar un cop surti adoptat, com per exemple les seves inseguretats, la relació amb gossos... Busquem pel bo del Toreto una família que el vulgui ajudar a superar aquestes etapes i que per fi pugui ser un gos feliç... Necessita viure en una zona de pocs gossos, i és recomanable que sigui un animal únic a casa. Sabem que el bo del Toreto no ho té gaire fàcil, però us podem assegurar que qui aposti per ell tindrà un company de vida realment meravellós. Si li voleu donar una oportunitat al Toreto, podeu preguntar per ell escrivint a info@protectoramataro.org , indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Toreto es un perro muy cariñoso y dócil con las personas y necesita con urgencia encontrar una familia. Es un perro muy dulce y tiene una energía muy tranquila. Pero el pobre Toreto llegó muy jovencito al refugio y no ha podido desarrollar sus etapas de crecimiento en unas condiciones adecuadas; ésto y la vida hostil de un refugio han hecho de Toreto un perro buenísimo, pero con aspectos a trabajar una vez salga adoptado, como por ejemplo sus inseguridades, la relación con perros... Buscamos para el bueno de Toreto una familia que lo quiera ayudar a superar estas etapas y que por fin pueda ser un perro feliz... Necesita vivir en una zona de pocos perros, y es recomendable que sea un animal único en casa. Sabemos que el bueno de Toreto no lo tiene nada fácil, pero os podemos asegurar que quién apueste por él tendrá un compañero de vida realmente maravilloso. Si le queréis dar una oportunidad a Toreto, podéis preguntar por él escribiendo a info@protectoramataro.org , indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Números de teléfono

¿Quieres ayudar?

Adoptame

o

Apadríname

Paquetes de adopción

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora oferim un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora ofrecemos un descuento en el coste del psicotécnico.

Ningú vol per malaltia / Nadie quiere por enfermedad

Els gats i gossos malalts. El cost de la seva adopció és de nomes 50€, i oferim suport veterinari a preus reduïts a les nostres instal·lacions per la malaltia amb la que surt l'animal. // Los gatos y perros enfermos. El coste de su adopción es de sólo 50€, y ofrecemos soporte veterinario a precios reducidos en nuestras instalaciones por la enfermedad con la que sale el animal.

Cronología

No hay publicaciones nuevas disponibles para esta mascota