APOLO - Dog - 11pets: Adopt

Hola, mi nombre es

APOLO

Raza

American pit bull terrier

Tamaño

Grande

Edad

5y 11m 25d

En refugio desde

15-01-2021

Color

Blanc-marro

País

Spain

Localización

CABRILS

Número de registro

32782


Descripción

CATALÀ:
L'Apolo és un molt bon gos: és tranquil, respectuós i molt carinyós i sociable amb la gent. És un molt bon gos que es conforma amb tot. Ha de ser gos únic, perquè és cert que la convivència amb altres gossos és complicada, però no us ha de preocupar aquesta condició durant el passeig, perquè al passejar amb ell, si li donem espai amb altres gossos, ell evita el conflicte. És un molt bon gos i necessita molt una família: ja fa massa temps que espera... Si el voleu conèixer, podeu preguntar per ell escrivint a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Apolo es un muy buen perro: es tranquilo, respetuoso y muy cariñoso y sociable con la gente. Es un muy buen perro que se conforma con todo. Tiene que ser perro único, porque es cierto que la convivencia con otros perros es complicada, pero no os tiene que preocupar esta condición durante el paseo, porque al pasear con él, si le damos espacio con otros perros, él evita el conflicto. Es un muy buen perro y necesita mucho una familia: ya lleva demasiado tiempo esperando... Si le queréis conocer, podéis preguntar por él escribiendo a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Números de teléfono

¿Quieres ayudar?

Adoptame

o

Apadríname

Paquetes de adopción

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 50€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 50€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Ningú vol per problemes d'adaptació / Nadie quiere por problemas de adaptación

Els gossos i gats que poden presentar algun problema d'adaptació a la nova llar. El cost de la seva adopció és de només 50€, i des de la protectora oferim un acompanyament amb educador fer facilitar la seva adaptació a la nova família. // Los perros y gatos que pueden presentar algún problema de adaptación al nuevo hogar. El coste de su adopción es de sólo 50€, y desde la protectora ofrecemos acompañamiento con educador para facilitar la adaptación a la nueva familia.

Cronología

No hay publicaciones nuevas disponibles para esta mascota