APOLO - Dog - 11pets: Adopt

Hola, mi nombre es

APOLO

Raza

American pit bull terrier

Tamaño

Grande

Edad

5y 7m 25d

En refugio desde

15-01-2021

Color

Blanc-marro

País

Spain

Localización

CABRILS

Número de registro

32782


Descripción

CATALÀ:
A l'Apolo ens el van deixar lligat a la porta del refugi juntament amb la seva 'germana', la Sasha. Va ser adoptat, però al carrer no sap gestionar la seva relació amb altres gossos ni amb situacions que no controla, com gent corrent, i a la seva família se li va fer gran la situació. Els seus adoptants ens van explicar que dins de casa és un gos molt bo i molt carinyós, també amb nens, però la seva dinàmica de vida no els hi va permetre poder ajudar més a l'Apolo amb el seu problema al carrer. Ara l'Apolo torna a ser al refugi i se li veu la seva mirada de tristesa... Busquem per a ell una família que tingui temps per poder treballar les seves pors i inseguretats, perquè aquestes reaccions al carrer no deixen de ser aquelles pors que encara no ha pogut esborrar d'un passat difícil... Si li voleu donar una nova oportunitat a un gos que ho necessita molt, podeu preguntar per ell escrivint a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
A Apolo nos lo dejaron atado en la puerta del refugio junto a su 'hermana' Sasha. Fue adoptado, pero en la calle no sabe gestionar su relación con otros perros ni con situaciones que no controla, como gente corriendo, y a su familia se le hizo grande la situación. Sus adoptantes nos explicaron que dentro de casa es un perro muy bueno y muy cariñoso, también con niños, pero su dinámica de vida no les permitió poder ayudar más a Apolo con su problema en la calle. Ahora Apolo vuelve a estar en el refugio con mirada de tristeza... Buscamos para él una familia que tenga tiempo para poder trabajar sus miedos e inseguridades, porque estas reacciones en la calle no dejan de ser aquellos miedos que todavía no ha podido borrar de un pasado difícil... Si le queréis dar una nueva oportunidad a un perro que lo necesita mucho, podéis preguntar por él escribiendo a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Números de teléfono

¿Quieres ayudar?

Adoptame

o

Apadríname

Paquetes de adopción

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 50€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 50€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Ningú vol per problemes d'adaptació / Nadie quiere por problemas de adaptación

Els gossos i gats que poden presentar algun problema d'adaptació a la nova llar. El cost de la seva adopció és de només 50€, i des de la protectora oferim un acompanyament amb educador fer facilitar la seva adaptació a la nova família. // Los perros y gatos que pueden presentar algún problema de adaptación al nuevo hogar. El coste de su adopción es de sólo 50€, y desde la protectora ofrecemos acompañamiento con educador para facilitar la adaptación a la nueva familia.

Cronología

No hay publicaciones nuevas disponibles para esta mascota