TITAN - Dog - 11pets: Adopt

Hola, mi nombre es

TITAN

Raza

Pit bull terrier americà

Tamaño

Grande

Edad

4y 6m

En refugio desde

23-05-2018

Color

Marro clar-blanc

País

Spain

Localización

CAN MORET

Número de registro

32503


Descripción

CATALÀ:
En Titan és un bon gos que es troba molt desubicat al refugi. Mai és fàcil per un animal trobar-se en un espai estrany, però alguns gossos són especialment sensibles i els hi costa molt més adaptar-se.... Aquest és el cas de Titan, un bon gos que si no et coneix, es mostra una mica desconfiat, però que quan et coneix una mica és bo i agraït. Amb els altres gossos no hi té bona relació, per la qual cosa es recomana com a gos únic. Si li voleu donar una nova oportunitat al Titan de ser feliç, podeu preguntar per ell escrivint a [email protected] , indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Titan es un buen perro que se encuentra muy desubicado en el refugio. Nunca es fácil para un animal encontrarse en un espacio extraño, pero algunos perros son especialmente sensibles y les cuesta mucho más adaptarse.... Éste es el caso de Titan, un buen perro que si no te conoce, se muestra un poco desconfiado, pero que cuando te conoce un poquito es bueno y agradecido. Con los otros perros no tiene buena relación, por lo que recomendamos como perro único. Si le queréis dar una nueva oportunidad a Titan de ser feliz, podéis preguntar por él escribiendo a [email protected] , indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Números de teléfono

¿Quieres ayudar?

Adoptame

o

Apadríname

Paquetes de adopción

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 50€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 50€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Cronología

No hay publicaciones nuevas disponibles para esta mascota