BERTHE ara BERTA - Cat - 11pets: Adopt

Hola, mi nombre es

BERTHE ara BERTA

Raza

Europea

Tamaño

Medio

Edad

7y 8m 24d

En refugio desde

27-06-2018

Color

Ros-blanc

País

Spain

Localización

CLINICA

Número de registro

32168


Descripción

CATALÀ:
La Berthe ens va entrar d'una situació de benestar social, pel que sabem amb certesa que vivia a una casa. La Berthe ho té molt difícil per trobar una família, ja que pateix epilèpsia i cal medicar-la cada 12 hores per evitar nous atacs. És una gateta molt bona i molt tranquil·la que es deixa tocar i acariciar. Busquem per a ella una família tranquil·la que tingui moltes ganes d'ajudar una gateta que ho necessita moltíssim! Si podeu oferir-li una llar a la preciosa Berthe, ens podeu escriure a info@protectoramataro.org , indicant el voostre telèfon per poder contactar amb vosaltres. Ara està a una casa d'acollida, però haurà de tornar al refugi si no trobem una família per ella...
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Berthe procede de una situación de bienestar social, por lo que sabemos con certeza que vivía en una casa. Berthe lo tiene muy difícil para encontrar una familia: sufre epilepsia y hay que medicarla cada 12 horas para evitar nuevos ataques. Es una gatita muy buena y muy tranquila que se deja tocar y acariciar. Buscamos para ella una familia tranquila que tenga muchas ganas de ayudar a una gatita que lo necesita muchísimo! Si podéis ofrecerle un hogar a la preciosa Berthe, nos podéis escribir a info@protectoramataro.org , indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros. Ahora está en una casa de acogida, pero tendrá que volver al refugio si no encontramos una familia para ella...
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Números de teléfono

¿Quieres ayudar?

Adoptame

o

Apadríname

Paquetes de adopción

Ningú vol per malaltia / Nadie quiere por enfermedad

Els gats i gossos malalts. El cost de la seva adopció és de nomes 50€, i oferim suport veterinari a preus reduïts a les nostres instal·lacions per la malaltia amb la que surt l'animal. // Los gatos y perros enfermos. El coste de su adopción es de sólo 50€, y ofrecemos soporte veterinario a precios reducidos en nuestras instalaciones por la enfermedad con la que sale el animal.

Cronología

No hay publicaciones nuevas disponibles para esta mascota