FILEMON ARA TETE - Dog - 11pets: Adopt

Hola, mi nombre es

FILEMON ARA TETE

Raza

Mestis

Tamaño

Grande

Edad

7y 8m 23d

En refugio desde

07-04-2021

Color

Canyella

País

Spain

Localización

REFUGI CAL PILE

Número de registro

24584


Descripción

CATALÀ:
En Tete té 7 anyets i és un gos boníssim amb una història trista al darrere... És el company inseparable del Boica, un gos també molt bo de 10 anys que també està amb nosaltres. Qui era la seva única família s'ha quedat sense casa on viure i ha hagut de renunciar a ells perquè no els pot cuidar... Busquem per aquesta parella inseparable una família que els vulgui adoptar a tots dos junts, perquè ja han perdut massa per haver-se també de separar... Sabem que serà molt difícil perquè són de mida gran, però en algun lloc hi ha d'haver una família que els hi pugui donar uns últims anys de vida amb la dignitat i amor que es mereixen... Si podeu ajudar aquests dos fantàstics gossos, podeu escriure preguntant per ells a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Tete tiene 7 años y es un perro buenísimo con una historia triste detrás... Es el compañero inseparable de Boica, un perro también muy bueno de 10 años que también está con nosotros. Quién era su única familia se ha quedado sin casa donde vivir y ha tenido que renunciar a ellos porque no los puede cuidar... Buscamos para esta pareja inseparable una familia que los quiera adoptar a los dos, porque ya han perdido demasiado para que encima se tengan que separar... Sabemos que será muy difícil porque son de tamaño grande, pero en algún lugar tiene que haber una familia que les pueda dar unos últimos años de vida con la dignidad y amor que se merecen... Si podéis ayudar a estos dos fantásticos perros, podéis escribir preguntando por ellos a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Números de teléfono

¿Quieres ayudar?

Adoptame

Paquetes de adopción

No hay paquetes de adopción disponibles para esta mascota

Cronología

No hay publicaciones nuevas disponibles para esta mascota