LLIGAT - Dog - 11pets: Adopt

Hola, mi nombre es

LLIGAT

Raza

Mestis caçador

Tamaño

Medio

Edad

11y 10m 17d

En refugio desde

25-08-2018

Color

Negre-blanc

País

Spain

Localización

CAN MORET

Número de registro

18486


Descripción

CATALÀ:

En Lligat va aparèxer lligat a la porta del nostre centre el maig de 2012. Portava xip de Madrid, i un cop localitzat el propietari, ens va fer saber que l'hi havia donat a un tercer. Finalment hi van renunciar. No ens van dir res d'ell, peró per les pors que mostra i les reaccions que té als moviments bruscos i inesperats, sospitem que no va ser massa ben tractat. En Lligat va ser adoptat en una ocasió, però ens el van tornar per mossegar; ens van dir d'ell que era un gos fantàstic, obedient i molt intel·ligent, però que davant de gestos com aixecar la mà, es tirava a mossegar. En Lligat és un gos que necessita comprendre que les persones ja no li faran mai més mal, i això necessita temps, paciència i voluntat de voler seguir unes pautes molt concretes. Si li voleu donar una oportunitat al bo del Lligat, podeu preguntar per ell escrivint a info@protectoramataro.org , indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:

Lligat apareció atado en la puerta de nuestro centro en mayo de 2012. Llevaba chip de Madrid, y una vez localizado el propietario, nos hizo saber que se lo había dado a un tercero. Finalmente renunciaron a él. No nos dijeron nada de él, pero por los miedos que muestra y las reacciones que tiene a los movimientos bruscos e inesperados, sospechamos que no fue muy bien tratado. Lligat fue adoptado en una ocasión, pero nos lo devolvieron por morder; nos dijeron de él que era un perro fantástico, obediente y muy inteligente, pero que ante gestos como levantar la mano, se tiraba a morder. Lligat es un perro que necesita comprender que las personas ya no le volverán a hacer daño, y esto necesita tiempo, paciencia y voluntad de querer seguir unas pautas muy concretas. Si le queréis dar una oportunidad al bueno de Lligat, podéis preguntar por él escribiendo a info@protectoramataro.org , indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Números de teléfono

¿Quieres ayudar?

Adoptame

o

Apadríname

Paquetes de adopción

Ningú vol per problemes d'adaptació / Nadie quiere por problemas de adaptación

Els gossos i gats que poden presentar algun problema d'adaptació a la nova llar. El cost de la seva adopció és de només 50€, i des de la protectora oferim un acompanyament amb educador fer facilitar la seva adaptació a la nova família. // Los perros y gatos que pueden presentar algún problema de adaptación al nuevo hogar. El coste de su adopción es de sólo 50€, y desde la protectora ofrecemos acompañamiento con educador para facilitar la adaptación a la nueva familia.

Ningú vol per edat / Nadie quiere por edad

Els gats i gossos molt vellets. El cost de la seva adopció és de només 50€ i oferim suport veterinari a preus reduïts a les nostres instal·lacions pels problemes de salut que pugui presentar l'animal. // Los gatos y perros muy viejecitos. El coste de su adopción es de sólo 50€ y ofrecemos soporte veterinario a precios reducidos en nuestras instalaciones por problemas de salud que pueda presentar el animal.

Cronología

No hay publicaciones nuevas disponibles para esta mascota