Eva

¡Hola! Mi nombre es

Eva

Criar
C.G. Europeo
Tamaño
Medio
Edad
4y 5m 24d
En refugio desde
12-11-2019
Color
Negro
País
Spain
Ciudad/Pueblo
Sabadell
Número de registro
14199

Descripción
Us presentem a l’Eva. És una gata de raça comú europeu, de color negre. Va néixer el 12/10/2019 i porta tota la seva vida amb nosaltres. És una gateta de mida petita i de cos estilitzat, amb tot l’encant que tenen els gats negres.
És una gateta molt tímida i poruga, si no saps que hi és, no la veuràs quan entres al pati, ja que sempre està amagada sota un taulell. Allà és on es sent més segura i està tranquil·leta ella. No és gens conflictiva amb els altres gats, ella s’amaga al seu cau i allà s’hi passa moltes estones. Quan li donem llaminadures o pernilet... sí, sí, el pernilet aquest que fa miracles. Ja veus a l’Eva com mou el nasset olorant i se li obren els ullets dient: “Ep! Això té pinta de ser molt bo!!!”
Encara li queda molt camí per anar confiant amb les persones .Seguim treballant amb ella, per a que ens vagi perdent la por. Encara hi ha un llarg camí per fer, però res que no es pugui aconseguir amb constància i interacció. Paciència, calma i molt d’amor. Ah! I un bon tros de pernilet, això sí que no s’hi pot resistir.
Vols ajudar a aquesta preciositat de mini pantera? Doncs ja saps què és el que has de portar i a on has de venir!!!

Números telefónicos

¿Quiero ayudar?
¡Adoptarme!

No hay paquetes de adopción disponibles para esta mascota

No hay publicaciones en la línea de tiempo disponibles para esta mascota