Rantaplan

¡Hola! Mi nombre es

Rantaplan

Criar
German shepherd
Tamaño
Medio
Edad
8y 6m 27d
Color
Brown-black
País
Greece
Ciudad/Pueblo
Chios
Número de registro
5

Descripción
Ο Λούκυ Λουκ είναι ένας καουμπόι με μοναδικές ικανότητες στο σημάδι και στην ταχύτητα τραβήγματος του πιστολιού. Είναι ο άνθρωπος που "πυροβολεί πιο γρήγορα και από τη σκιά του". Ο φτωχός και μόνος καουμπόι χρησιμοποιεί τις δυνάμεις του για την πάταξη του εγκλήματος και την υπεράσπιση του δίκαιου. Πιστός του σύντροφος η Ντόλυ, ένα άλογο με ξεχωριστές δυνατότητες και ευφυΐα καθώς και ξεχωριστό χιούμορ, που χρησιμοποιεί για να βοηθήσει τον Λούκυ στις δυσκολίες. Μαζί σε πολλές ιστορίες και ο Ραντανπλάν, ο σκύλος της φυλακής, που δεν φημίζεται για την ευφυΐα και την ζωντάνια του.
Ο δικός μας Ρανταπλαν ερχεται να καταρρίψει αυτον τον μύθο. Ειναι η ακριβώς αντίθετη περιπτωση. Φουλ ζωντάνια και όρεξη για παιχνίδι. Το σκυλι που βλέπετε προορίζονταν για ευθανασία με υπογραφές κατοίκων του νησιου μας με αιτία την επιθετική του συμπεριφορά. Δηλαδη τι περιμένετε να εχει ενα ζωο που γυριζει αδέσποτο αποστεωμένο και κανεις δεν το θελει;
Η φιλη μας Δέσποινα τον έσωσε και του έδωσε μια ευκαιρια όπως και εμεις.
Ο μικρος εχει αποπαρασιτωθει εσωτερικά και εξωτερικά και μέρα με την μέρα δυναμώνει όλο και περισσότερο.. Ειναι νεαρός σε ηλικια μολις 1,5 χρόνων και τα παει πολυ καλα με τα αλλα σκυλια. Ειναι ημίαιμο λυκάκι και θα δοθεί εμβολιασμένος με συμβολαιο υιοθεσιας και προυπόθεση τοποθέτησης microchip σε υπεύθυνη οικογενεια.

Mi hogar temporal
Números telefónicos

¿Quiero ayudar?
¡Adoptarme!

No hay paquetes de adopción disponibles para esta mascota

No hay publicaciones en la línea de tiempo disponibles para esta mascota