Ira

¡Hola! Mi nombre es

Ira

Criar
Dogo Argentino
Tamaño
Grande
Edad
9y 9m 16d
En refugio desde
5-7-2018
Color
blanc
País
Spain
Ciudad/Pueblo
Caldes de Montbui
Número de registro
248

Descripción
La princesa Ira... la preferida de molts i seguim sense entendre perquè segueix amb nosaltres....
Nascuda al 2014, va arribar amb nosaltres al 2018 i des de llavors no ha fet més que ser cada dia més maca i encantadora.
És una gossa amb molta energia, molt carinyosa i efusiva. Passar un ratet amb ella t’enamorarà sense poder-ho evitar. És molt propera, sociable amb adults i nens i divertida a més no poder.
Amb altres gossos amb una bona presentació és molt sociable, amb nosaltres ha conviscut amb dos mascles i a dia d’avui es relaciona amb diferents gossos al pati que tenim enfocat a la sociabilització. Li encanten els cadellots i energies d’aquestes juganeres però innocents, seria molt bona opció per compartir vida amb un mascle o ella soleta per rebre tota l’atenció i estima que mereix.
Amb les persones es un espectacle de gossa, atenta, simpàtica, enèrgica, alegre, carinyosa i empalagosa. Li encanta que estiguin per ella i que li dediquin temps.
Als passejos no sol presentar problemes, surt una mica ansiosa però aquí manca molt la rutina de passeig i un cop se li donin pautes, normes i rutines estem segurs que serà una gossa exemplar.
Amb gats no es viable.
Per ella no tenim demandes especials, es una gossa espectacular que nomes ha de trobar qui vulgui donar-li aquesta oportunitat que tant mereix i porta tant esperant.
Per la seva raça es necessària la llicència per la tinença de GPP, però no deixeu que aquest catàleg us impedeixi donar-li la oportunitat que realment mereix .
El seu test de leishmània es positiu però a dia d’avui està totalment controlada, amb les seves vacunes al dia i totalment sana.

Mi hogar temporal
Números telefónicos

¿Quiero ayudar?
¡Adoptarme!

No hay paquetes de adopción disponibles para esta mascota

No hay publicaciones en la línea de tiempo disponibles para esta mascota