Kiro - Dog - 11pets: Adopt

Hola, mi nombre es

Kiro

Raza

American Staffordshire Terrier

Tamaño

Medio

Edad

4y 4m 16d

En refugio desde

09-02-2019

Color

negre i blanc

País

Spain

Municipio

Caldes de Montbui

Número de registro

170


Descripción

Kiro, Kirito, un gos que pocs entenen i que ens té el cor robat...
Ell va néixer al 2018 i al febrer del 2019 ja el teníem a casa nostre... un altre adolescent condemnat a les quatre tanques per amos irresposables...
El Kiro és un gos que amb la mirada et pot expressar mil coses i pots veure als seus ulls la necessitat de sortir d’aquí per molt que ens estimi per tot el que li aportem... però no es prou.
És un gos que pot relacionar-se amb altres gossos, amb bones presentacions i precaucions ja que no gestiona massa bé la seva energia i això s’ha de treballar poc a poc, però per conviure ha de ser a un lloc on no hi hagi més gossos ni gats, per anar-li creant una rutina, unes pautes i una adaptació a una vida en família progressiva. També demanaríem que no hi hagués nens petits, ja que es complica més la cosa a l’hora de respectar espais segons en quins moments.
Als passejos es un gos que el pots gaudir moltíssim però se li ha de treballar una única cosa, la redirecció en moments d’estrès per la ja esmentada mala gestió de les seves emocions. Anant amb el morrió (com marca la llei per la seva raça) no tens problemes però no deixa de ser una cosa que es pot i s’ha de corregir tot i que ja ha anat evolucionant bastant.
Pot viure perfectament a un pis ja que és un gos amb una energia molt mitjana tirant a baixa sempre i quan cobreixis les seves necessitats i li encanta la companyia dels humans.
Per la seva raça es necessària la llicència de tinença de GPP, el seu test de leishmània es Positiu però està totalment controlada a dia d’avui. Vacunes al dia i per lo demès està molt sà.


Mi casa temporal:
Números de teléfono

¿Quieres ayudar?

Adoptame

Paquetes de adopción

No hay paquetes de adopción disponibles para esta mascota

Cronología

No hay publicaciones nuevas disponibles para esta mascota