Sam - Dog - 11pets: Adopt

Hola, mi nombre es

Sam

Raza

creuat

Tamaño

Grande

Edad

11y 3m 21d

En refugio desde

25-03-2018

Color

blanc i negre

País

Spain

Municipio

Caldes de Montbui

Número de registro

139


Descripción

El nostre “Samito”, com li diem carinyosament, es un dels més sèniors i dels que més necessiten sortir d’aquí.
Es nascut a mitjans del 2011 i va entrar a l’Abril del 2018 ja amb 7 anys... un gos que poc carinyo ha conegut ja que va venir d’una nau on poca cosa feia més que guardar aquells quatre murs.
Amb nosaltres ha millorat molt la confiança amb l’humà, ja que el seu instint de guarda estava bastant exaltat i la seva relació amb desconeguts fins ara havia sigut molt o totalment limitada.
A dia d’avui surt a passejar amb els voluntaris molt content i quan fa vincle amb algú es quan pots veure la veritable mirada que té, el que transmet i el que pot arribar a aportar a algú i aquest algú a ell.
No presenta problemes als passejos i actualment conviu amb un altre mascle però preferiríem que fos fill únic perquè no deixa de ser una mica especialet. No és un gos complicat ni amb necessitats excepcionals però s’ha de saber portar i donar-li una bona adaptació per la nova vida que tan mereix encara que sigui per una llarga ultima etapa.
El seu test de leishmània es negatiu, les vacunes al dia i únicament pren una medicació natural per alleugerar els mals típics de l’artrosi per l’edat.


Mi casa temporal:
Números de teléfono

¿Quieres ayudar?

Adoptame

Paquetes de adopción

No hay paquetes de adopción disponibles para esta mascota

Cronología

No hay publicaciones nuevas disponibles para esta mascota