Niko - en acogida

Hello! My name is

Niko - en acogida

Breed
G.C. Europeu
Size
Large
Age
4y 8m 12d
In Shelter Since
14-9-2023
Color
Naranja
Country
Spain
City/Town
Sabadell
Registration Number
18135

Description
Niko, un preciós gat jove, de 4 anys, súper afectuós i simpàtic, irradia felicitat, molt juganer, amb molta energia.

Li encanten les llaminadures. A la seva casa d’acolliment li fa riure molt. Ahh!!! I és molt àgil . És un gat molt especial, i no precisament pel seu ullet petit.

El Niko va entrar a la Prote amb la parpella de l’ull esquerre més petita que la dreta, probablement com a seqüela d’un problema víric o algun trauma anterior. Això no li afecta la visió. 👀

L’ull dret va desenvolupar una úlcera aquí a la Protectora que va necessitar d’una cirurgia urgent per un especialista oftalmòleg per tal d’evitar que el perdés.

Actualment s’ha recuperat gairebé del tot gràcies a una casa d’acollida on li han estat posant col·liris i pomades. El manteniment que se li està fent ara és amb un lubricant per facilitar el moviment de les parpelles. El Niko és un encant i s’ho deixa fer tot sense cap problema. Amb altres gats no donava problemes.

Voleu donar-li una casa? Per a conèixer-lo, hauríeu de venir al refugi per a entrevista de pre-adopció i quedem amb la casa d’acolliment. No volem que torni a la protectora.

Telephone Numbers

Want to help?
Adopt me!

No media available for this pet

No Adoption packages available for this pet

No Timeline posts available for this pet

Download the mobile app now!