Shadow

Hello! My name is

Shadow

Breed
G.C. Europeu
Size
Medium
Age
2y 3m 1d
In Shelter Since
5-9-2023
Color
Negro
Country
Spain
City/Town
Sabadell
Registration Number
18116

Description
Us presentem el Shadow, un preciós gat negre d’aproximadament 2 anys d’edat. Porta amb nosaltres al refugi des de fa 2 mesos, quan va ser trobat al carrer per una colaboradora de @progat_sabadell

En Shadow és un gat súper noble i divertit, que ja es va mostrar molt sociable des del primer moment que va arribar al refugi. Es deixa tocar i gaudeix molt dels mimitos, és un gat ple d’amor, que està disposat a donar tot l’afecte que té guardat en qualsevol moment.
La seva relació amb altres gats és normal. En Shadow és un gat molt tranquil que va a la seva i no genera conflictes amb els seus companys de pati, és més, davant moment d’estrés, s’allunya en busca de la tranquil·litat que el caracteritza. Per tant, no descartem que pugui ser adoptat per una família on hi hagi un altre animal, sempre que es facin bé les presentación, amb molta paciència i donant-lis temps per adaptar-se.

Com ja hem dit, li encanten els mimos, però també, és un apassionat de les xuxes, de les joguines i del pernil dolç. Sempre et buscarà amb la mirada des de la distància, demanant el seu premi diari.

En Shadow és un amor i no entenem com és que segueix al refugi. El seu color no hauria de ser un impediment a l’hora de trobar una llar on l’estimin com es mereix

Telephone Numbers

Want to help?
Adopt me!

No media available for this pet

No Adoption packages available for this pet

No Timeline posts available for this pet

Download the mobile app now!