Quinoa

Hello! My name is

Quinoa

Breed
G.C. Europeu
Size
Medium
Age
2y 4m 17d
In Shelter Since
20-7-2023
Color
Atigrada
Country
Spain
City/Town
Sabadell
Registration Number
17968

Description
Us presentem la Quinoa, un preciosa gata atigrada de tons clarets d’aproximadament 2 anys d’edat. Porta amb nosaltres al refugi des del juliol d’aquest any, quan va aparèixer a una colònia controlada per @progat_sabadell i un dels seus voluntaris la va portar al refugi.
La Quinoa és una gata molt bona i noble. Des del primer día es va mostrar molt sociable i afectuosa, per tant, no descartem que al llarg de la seva vida hagi estat en contacte amb persones. Això sí, no sabem si a la colònia va arribar perduda o si algú la va abandonar allà. La seva relació amb persones és molt bona: es deixa tocar i gaudeix molt dels mimitos.
La seva relació amb gats també és correcte. Ella és una gata molt tranquila que evita els problemes. Pot conviure sense problema amb altres gats, ja que hem comprovat que no se sent intimidada quan està envoltada d’altres felins. És per això que no descartem la seva adopció en una llar amb altres gats, sempre que es facin bé les presentacions en ambients sense estrès, amb paciència i temps.
La Quinoa és pur amor, i no mereix passar els seus dies entre reixes. Tampoc volem que passi el fred que es passa al refugi durant l’hivern, és per això que ens encantaria que trobés una família el més aviat possible, on dormi calenteta i envoltada d’amor.

Telephone Numbers

Want to help?
Adopt me!

No Adoption packages available for this pet

No Timeline posts available for this pet

Download the mobile app now!