OTTO - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

OTTO

Breed

American stafford terrier

Size

Large

Age

1y 3m 4d

In shelter since

28-04-2023

Color

Atigrat-Blanc

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

41366


Description

CATALÀ:
L'Otto és un gos de tímid i amb una mica de por: no busca massa el contacte de la gent ni es mostra massa carinyós, però es deixa manipular sense cap problema. El pobre Otto és un bon gos que només necessita una família que li vulgui donar una nova oportunitat per demostrar tot el seu potencial. Des de la protectora us donarem el suport que necessiteu per a la seva adaptació a la vostra família. Si voleu donar una oportunitat a un gos que necessita sentir-se estimat, podeu preguntar per l'Otto prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció o, si ho preferiu, podeu venir directament al refugi que indica aquesta fitxa a l'apartat localització.
🔴AVÍS!!!! L'Otto, per la seva raça, necessitarà assegurança i llicència per a conducció de gossos potencialment perillosos.

ESPAÑOL:
Otto es un perro de tímido y miedoso: no busca demasiado el contacto de la gente ni se muestra demasiado cariñoso, pero se deja manipular sin ningún problema. El pobre Otto es un buen perro que solamente necesita una familia que le quiera dar una nueva oportunidad para demostrar todo su potencial. Desde la protectora os daremos el apoyo que necesitéis para su adaptación a vuestra familia. Si queréis dar una oportunidad a un perro que necesita sentirse querido, podéis preguntar por Otto pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción o, si lo preferís, podéis venir directamente al refugio que indica esta ficha en el apartado localización.
🔴¡AVISO!!!! Otto, por su raza, necesitará seguro y licencia para conducción de perros potencialmente peligrosos.


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora oferim un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora ofrecemos un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet