JIN - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

JIN

Breed

American stafford terrier

Size

Large

Age

3y 2m 19d

In shelter since

22-02-2023

Color

Gris-Blanc

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

41122


Description

CATALÀ:
En Jin és un "noi" molt bo. És molt carinyós i busca la companyia i les carícies de tothom. Cert que és una mica intens, però l'entorn de refugi tampoc ajuda a la calma i a la relaxació. Amb els altres gossos, tot i no tenir problemes de reactivitat, com que és molt intens i s'excita molt, els pot arribar a molestar. Tot el que podem dir del Jin és que és un gos molt guapo i molt bo, i que només necessita una família que li vulgui donar l'amor, activitat, seguretat i calma que mereix. Si el voleu conèixer, podeu preguntar pel bo del Jin prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció o, si ho preferiu, podeu venir directament al refugi que indica aquesta fitxa a l'apartat localització.
🔴AVÍS!!!! En Jin, per la seva raça, necessitarà assegurança i llicència per a conducció de gossos potencialment perillosos.

ESPAÑOL:
Jin es un "chico" muy bueno. Es muy cariñoso y busca la compañía y las caricias de todo el mundo. Cierto que es un poco intenso, pero el entorno de refugio tampoco ayuda a la calma y a la relajación. Con los demás perros, aunque no tiene problemas de reactividad, como es muy intenso y se excita con facilidad, los puede llegar a molestar. Todo lo que podemos decir de Jin es que es un perro muy guapo y muy bueno, y que tan solo necesita una familia que le quiera dar el amor, actividad, seguridad y calma que merece. Si lo queréis conocer, podéis preguntar por el bueno de Jin pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción o, si lo preferís, podéis venir directamente al refugio que indica esta ficha en el apartado localización.
🔴¡AVISO!!!! Jin, por su raza, necesitará seguro y licencia para conducción de perros potencialmente peligrosos.


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora oferim un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora ofrecemos un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet