MOCHI - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

MOCHI

Breed

American stafford terrier

Size

Medium

Age

3y 1m 2d

In shelter since

20-02-2023

Color

Marró-Blanc

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

41116


Description

CATALÀ:
La Mochi és una gosseta molt guapa i molt simpàtica i sociable amb les persones: és un veritable amor de gosseta! Amb els altres gossos també hi té una bona convivència, de fet al refugi conviu amb un altre gos. Si voleu adoptar a una gossa adorable, pregunteu per la bona de la Mochi prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció o, si ho preferiu, podeu venir directament al refugi que indica aquesta fitxa a l'apartat localització.
🔴AVÍS!!!! La Mochi, per la seva raça, necessitarà assegurança i llicència per a conducció de gossos potencialment perillosos.

ESPAÑOL:
Mochi es una perrita muy guapa y muy simpática y sociable con las personas: ¡es un verdadero amor de perrita! Con los demás perros también tiene una buena convivencia, de hecho en el refugio convive con otro perro. Si queréis adoptar a una perrita adorable, preguntad por la buena de Mochi pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción o, si lo preferís, podéis venir directamente al refugio que indica esta ficha en el apartado localización.
🔴¡AVISO!!!! Mochi, por su raza, necesitará seguro y licencia para conducción de perros potencialmente peligrosos.


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet