hello! my name is

Hummus

Breed

Siamès

Size

Large

Age

14y 1m 14d

In shelter since

07-09-2016

Color

Marró i crema

Country

Spain

City/Town

Sabadell

Registration number

11197


Description

Us presentem a l’Hummus, És una gat de raça siamès, de color marró i crema. Va néixer l’any 2006 i està a la protectora des de setembre del 2016.
És un gat molt tranquil·let, bo, gens conflictiu i molt sociable amb altres gats.
Quan va entrar a la protectora, era un gat poruc, però al llarg del temps aquí amb nosaltres, ha millorat moltíssim el seu comportament i la seva socialització.
Ara ja no és poruc, és un gat molt carinyós, que només demana mims i atenció.
Però l’Hummus segueix a la protectora amb nosaltres, ningú l’ha adoptat. Perquè???
És un gat que tothom que entra a patis s’hi fixa al ser tan bon i carinyós, però l’Hummus té 14 anys. Els gats d’edat avançada costa més siguin adoptats, l’edat a la gent els tira enrere. No obstant, hem de recordar que un gat adult, ja té el seu caràcter definit i sabem com és el gat que ens emportem a la nostra llar. Ja no els has d’ensenyar res. A més són de caràcter més tranquil·lets, dormen més i a part són súper agraïts quan troben una família que els dóna carinyo i una llar.
Hem d’afegir al tema de l’edat, que l’Hummus té gingivitis. Ja va entrar a la protectora amb aquest problema a la boca pobret. Això és un altre factor que tira enrere la seva adopció.
La gingivitis és una de les malalties bucals més freqüents en gats. Els pot afectar a qualsevol tipus de gat i edat, però es veu que hi ha algunes races que són més propenses a patir-ho i la raça siamesa és una d’elles.
Però l’Hummus està bé, amb el tractament adequat, pot seguir fent una vida normal
Durant l’estat de quarantena que hem patit aquest any els humans, l’Hummus va tenir otitis, però durant el procés de cicatrització, si l’otitis ha sigut molt forta, se’ls deforma l’orella i els queda arrugada. Això estèticament a molta gent tampoc agrada.
Tot això fa que siguin factors negatius que no ajudin a trobar l’adoptant i família adequada per ell, però ell és un gatet molt carinyós i dóna molt d’afecte a tots els que el visitem a patis.
Sabem que serà difícil té menys la seva d’adopció, poder ja serà la seva última oportunitat.
El vols donar una caseta per sempre? Ell t’ho agrairà amb molt d’amor i mims!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet