TINA - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

TINA

Breed

American stafford terrier

Size

Large

Age

4y 7d

In shelter since

16-11-2022

Color

Blanc-Atigrat

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

40813


Description

CATALÀ:
La Tina ens va arribar juntament amb dues gosses més, l'Edna i l'Índia. Va arribar molt espantada, però de mica en mica s'ha fet al nou espai. És una gossa molt tranquil·la i és molt sociable, tant amb les persones com amb els altres gossos. És "una noia" molt bona que necessita una família que se l'estimi molt i no la torni a abandonar mai més... Si li voleu donar una oportunitat a la bona de la Tina, pregunteu per ella prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció, o veniu directament al refugi que indica la fitxa d'aquest animal a l'apartat localització.

ESPAÑOL:
Tina nos llegó junto con dos perras más, Edna e india. Llegó muy asustada, pero poco a poco se ha hecho al nuevo espacio. Es una perrita muy tranquila y es muy sociable, tanto con las personas como con los demás perros. Es "una chica" muy buena que necesita una familia que la quiera mucho y no la vuelva a abandonar nunca más... Si le queréis dar una oportunidad a la buena de Tina, preguntad por ella pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción, o venid directamente al refugio que indica la ficha de este animal en el apartado localización.


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora oferim un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora ofrecemos un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet