NANA - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

NANA

Breed

Creuat American Staffordshire

Size

Large

Age

4y 22d

In shelter since

14-11-2022

Color

Marró

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

40799


Description

CATALÀ:
La Nana és una gosseta adorable. És molt sociable amb la gent i també és una gosseta amb molta vitalitat i amb molta energia. Busquem per a ella una família de tarannà actiu que li pugui donar a la princesa Nana la vida que necessita. Si la voleu conèixer, podeu preguntar per ella prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció, o bé podeu venir directament al refugi que indica la fitxa d'aquest animal a l'apartat localització.

ESPAÑOL:
Nana es una perrita adorable. Es muy sociable con la gente y también es una perrita con mucha vitalidad y con mucha energía. Buscamos para ella una familia de talante activo que le pueda dar a la princesa Nana la vida que necesita. Si la queréis conocer, podéis preguntar por ella pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción, o bien podéis venir directamente al refugio que indica la ficha de este animal en el apartado localización.


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora oferim un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora ofrecemos un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet