JOSS - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

JOSS

Breed

American stafford terrier

Size

Medium

Age

3y 6m 30d

In shelter since

20-10-2022

Color

Marró-Blanc

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

40703


Description

CATALÀ:
En Joss és un gosset encara molt jove que ens ha arribat molt prim i desatès. Des del primer moment s'ha mostrat com un gos amb un caràcter molt bo i molt dòcil, i sabem que quan hagi recuperat el seu pes, serà un gos guapíssim i boníssim! Si li voleu donar una nova oportunitat a un gos preciós i molt bo, podeu preguntar per ell prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció. Necessita llicència, però no permeteu que això sigui un inconvenient per donar-li al bo del Joss l'oportunitat que tant necessita i mereix...
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Joss es un perrito todavía muy joven que nos ha llegado muy delgado y desatendido. Desde el primer momento se ha mostrado como un perro con un carácter muy bueno y muy dócil, y sabemos que cuando haya recuperado su peso, será un perro guapísimo y buenísimo! Si le queréis dar una nueva oportunidad a un perro precioso y muy bueno, podéis preguntar por él pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción. Necesita licencia, pero no permitáis que esto sea un inconveniente para darle al bueno de Joss la oportunidad que tanto necesita y merece...
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora oferim un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora ofrecemos un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet